24 Nisan 2012 Salı

Dikiş denemeleri 2...


İlk mutfak önlügü denemem pamuklu kumaş parça olarak çok ucuza alındı iki önlük çıktı...



Aslında bu çarpı işi parçaları önce kitap ayracı yapmak için başlamıştım ama nette dolaşırken bu fikir çok hoşuma gidince havlulara dikilip daha içime siner bi halde oldular...



Bunlarda daha önce ikeadan aldıgım kumaşımla mutfagıma diktigim cicilerim biraz daha kumaşım var ondanda ilk fırsatta runner ve mutfak eldiveni yapmayı planlıyorum resimleri yakından incelemeyin derim yamuk yumuk dikişlerim gözükmesin diye öyle çok düzgün olmasalarda çokta kötü olmadılar sanırım umarım begenirsiniz dikişten anlayan herkesin iyi kötü eleştirilerine açığım görüşmek üzere :)

4 yorum:

  1. hani benim yaptığım önlükten yapacaktın?bende dört gözle bekliyorum,beklemeye de devam edeceğim benden daha güzel dikeceğine vede bana yeni fikirler vereceğine adım gibi eminim:))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunları dikeli çok oldu abla ancak yayınlamak nasip oldu en kısa zamanda ondanda yapıcam ama seninkiler kadar güzel olucagını zannetmiyorum :)

      Sil
  2. boynuz kulağı geçer derler.senin de geçeceğine eminim.şimdiden kolay gelsin. kuzucuğuna da geçmiş olsun,düşe kalka büyüyecekler.ALLAH beterinden saklasın.sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım görücez geçermi geçmezmi teşekkür ederim iltifatların için iyi dileklerin içinde çok saol abla :)

      Sil